He aha nā hopena o ka hoʻohana ʻana i nā flanges me nā mānoanoa like ʻole?

1.Kahiki:

ʻOi aku ka maikaʻi o nā flanges mānoanoa ke kū i ke kaomi a me ka torque.Ma nā noi kiʻekiʻe a i ʻole nā ​​​​torque kiʻekiʻe, ke koho ʻana i nā flanges mānoanoa hiki ke hāʻawi i ke kākoʻo ikaika.

2. Ke kumu kūʻai:

ʻO ka ʻōlelo maʻamau, ʻoi aku ka nui o nā flanges mānoanoa, no laila e ʻoi aku ke kumukūʻai.I ka hihia o ka palena kālā, pono e kaulike i nā koi o ka hana a me nā noʻonoʻo kumukūʻai.

3. Kaumaha:

ʻOi aku ke kaumaha ma mua o nā flanges lahilahi.He mea nui e koho i ka mānoanoa flange kūpono i ka wā e noʻonoʻo ai i ke kaumaha holoʻokoʻa o ka mea hana a i ʻole ka hale.

4.Corrosion kū'ē:

I kekahi mau kaiapuni kūikawā, ʻoi aku ka maikaʻi o ka pale ʻana o nā flanges mānoanoa a hiki ke pale i ka corrosion a me ka oxidation no kahi manawa lōʻihi.

5.Vibration a me ka haʻalulu:

Ma ka haʻalulu kiʻekiʻe a i ʻole ka haʻalulu kiʻekiʻe, ʻoi aku ka maikaʻi o nā flanges mānoanoa ke pale aku i ka haʻalulu a hāʻawi i nā pilina paʻa.

6.Installation a mālama:

Hiki i nā flanges mānoanoa ke koi aku i nā bolts ikaika a me nā mea paʻa, a me nā mea hana nui no ka hoʻonohonoho ʻana a me ka mālama ʻana.Pono paha kēia i ka mana a me ka manawa.

7. Hiki ke hoʻololi:

Hiki i nā mānoanoa like ʻole o nā flanges ke hoʻololi like ʻole i nā kūlana hana a me nā kaiapuni.He mea nui e koho i ka flange kūpono e like me nā koi noi kikoʻī.

I ka manawake koho ʻana i nā flanges, pono e noʻonoʻo pono i nā kūlana hana, nā koi koi, nā kumu kaiapuni, a me nā kumu waiwai o ka pūnaewele.ʻO ka hoʻomaʻamaʻa maikaʻi loa ke koho ma lalo o ke alakaʻi ʻana o nā ʻenehana loea, e hōʻoia i ka hoʻokō ʻana o ka flange i koho ʻia me nā kūlana kūpono, nā hoʻoponopono palekana, a hoʻokō i nā koi o ka hana ʻōnaehana a me ka hilinaʻi.


Ka manawa hoʻouna: Dec-26-2023