ʻO ke ʻano hoʻokomo pololei o ka hui hoʻonui lāʻau!

ʻO nā hui hoʻonui Rubber kahi mea koʻikoʻi i hoʻohana ʻia i nā ʻōnaehana paipu e komo i ka hoʻonui a me ka ʻoki ʻana o nā paipu ma muli o ka hoʻololi ʻana o ka mahana a i ʻole nā ​​haʻalulu, e pale ai i nā paipu mai ka pōʻino.Eia nā ʻanuʻu maʻamau no ka hoʻokomo pono ʻana aami hoʻonui lāʻau:

1. Nā ana palekana:

Ma mua o ka hoʻomaka ʻana i ka hoʻouka ʻana, e ʻoluʻolu e hana i nā hana palekana kūpono, e like me ke komo ʻana i nā mea pale pilikino e like me nā mīkina lima a me nā aniani palekana.

2. E nānā i ka hui hoʻonui:

E hōʻoia inā kūpono ka hui hoʻonui ʻana i ka pāhana i nā koi a me nā kikoʻī o ka papahana, a e hōʻoia i ka ʻole o ka pōʻino a i ʻole ke kīnā.

3. E hoʻomākaukau i kahi hana:

E hoʻomaʻemaʻe i ka wahi hana e hōʻoia i ka palahalaha, maʻemaʻe a me ka ʻole o nā mea ʻoi a me nā ʻōpala.

4. Ke kūlana hoʻokomo:

E hoʻoholo i ke kūlana hoʻokomo o ke kāpilihui hoʻonui, hoʻokomo pinepine ʻia ma waena o ʻelua ʻāpana o nā paipu.

5. E kau i nā kīʻaha:

E hoʻouka i nā kīʻaha ma nā ʻaoʻao ʻelua o ka hui hoʻonui lāʻau e hōʻoia i ka sila paʻa.ʻO nā gaskets ka mea maʻamau a i ʻole ka plastic.

6. Hoʻoponopono i ka flange:

E hoʻokuʻi i ka flange o ka hui hoʻonui lāʻau i ka flange o ka paipu, e hoʻopaʻa pono ʻia lākou a hoʻopaʻa ʻia me nā bolts.E ʻoluʻolu e hahai i nā kikoʻī hoʻonohonoho i hāʻawi ʻia e kaflange mea hana.

7. Hoʻoponopono i nā kī:

E hoʻopaʻa mālie i nā kī e hōʻoia i ka paʻa pono ʻana o ka hui hoʻonui.Mai hana paʻa a paʻa loa kekahi ʻaoʻao.

8. E nānā i ka pili flange:

E nānā inā paʻa ka pili flange a ʻaʻohe leaka.Inā pono, e hoʻohana i ka wīwī a i ʻole ka torque wrench e hoʻoponopono i ka paʻa o ka bolt.

9. Hoʻopau:

Ma hope o ka pau ʻana o ke kau ʻana, wehe i ka ʻōnaehana duct a hōʻoia i ka pau ʻana o ka ea mai ka ʻōnaehana e pale i ka laka ʻana o ka ea.

10. Nānā:

E nānā mau i ka hana o nā hui hoʻonui lāʻau e hōʻoia i kā lākou hana maʻamau.E nānā i nā pōʻino, nā māwae, a i ʻole nā ​​pilikia ʻē aʻe, a hoʻomaʻemaʻe mau iā lākou i mea e pale ai i ke kūkulu ʻana mai ka pipili.

E ʻoluʻolu e hoʻomaopopo he ʻokoʻa paha ke ʻano o ka hoʻokomo ʻana o nā hui hoʻonui ʻana no nā noi like ʻole a me nā hiʻohiʻona, no laila e ʻōlelo ʻia e nānā i nā kuhikuhi kikoʻī o ka mea hana ma mua o ka hoʻomaka ʻana i ka hoʻokomo.Eia hou, e hōʻoia i nā limahana a pau i ka hoʻomaʻamaʻa kūpono a me ka ʻike e hōʻoia i kahi hoʻonohonoho pono a palekana.


Ka manawa hoʻouna: Oct-26-2023